Informații

Informații

Economisirea inteligenta a energiei electrice

Rolul lui easy economy srl e acela de a reduce si stabiliza electricitatea utilizata: o tehnologie inteligenta care optimizeaza voltajul si curentul electricin lunctle de nevoi. in final reducand potenta utilizata (kwh) in functie de consum. Aparatul Eaay Economy srl inmagazineaza "surplusul" de electricitate in timpul oscilatiilor de tensiune si o reda cand este nevoie. Deci limiteaza pierderile si cantitatea de energie furnizata, rezultand in factura mai putina. Aparatul Easy Economy srl iti permite economi mari in factura de curent electric fara sa iti reduci consumatori si obiceiurile. Functioneaza ca si stabilizator de tensiune. inmagazinand energie timp de mai bine de 10 secunde si relansand-o la un voltaj constant chiar si in timpul oscilatiilor de tensiune temporare. Multumita acestei actiuni de regularizare aparatele tale electrice vor avea o durata de viata mai lunga. Fiind doar o optimizare electrica si tehnica, aparatul easy economy srl este complect legal.

Easy Economy srl


Descarca contractul de achiziție a produselor noastre

Încercați acum

XT380V este ulimul si cel mai recent produs in cercetarea tehnologica, in analiza si inbunatatirea eficientei electice de la Easy Economy srl. De asemenea optimizeaza tensiunea si absotia prin reducerea consumului general kw h ajungaduse la realizarea unor economi mari in factura de energie electcrica cu pana la 50%.

Obtine economisirea energiei acumuland energie timp de 10 secunde si eliberand-o cu o valoare constanta de volti in momentul caderii de tensiune. Rezulta ca este convenabil se pentru a creste durata de viata a tuturor echipamentelor electrice conectate la instalatia electrica.

Statistică

COMPATIBIL CU TOATE STANDADELE DE SIGURANTA
100%
IMBUNATATESTE TENSIUNEA SI VOLTAJUL ELECTRIC
95%
REDUCE OSCILATIILE DE TENSIUNE
88%
ELIMINA SCURGERILE SI PIERDERILE DE CURENT ELECTRIC
90%