XM220V

XM220V

CUM FUNCTIONEAZA

Easy Economy srl controleaza si imbunatateste potenta aparatelor personale si profesionale. Cand este transportata, electricitatea este supusa numeroaselor fluctuatii si caderi in afara oscilatiilor care duc ia pierderi de energie electice neutilizate de aparatele noaste electrice. Deci o parte de curent electric care intra in casele noastre nu este utilizat chiar daca it gasim ca si consumat in facturile noastre. Deci oscilatiile de tensiune ne produc consum de energie electrica suplimentar si implicit costuri mai mari in factura.

Aparatul trebuie conectat in magnetultermic al panoului electric in paralel (nu in partea de mai sus sau in partea de mai jos a instalatiei). Vine conectat intr-o caracasa inoxidabila Easy Economy srl e facut din componente durabile si solide.

UTILIZARI NUMEROASE
Firme, casa, restaurante, industrie, baruri, etc...

SPECIFDCATII TEHNICE

1.Limita maxima de incarcare: 45kw
2.Vona1220-400(vac)50-6ohz
3.Temperatura operativa -15°C pana la 60°C
4.Umiditate: -85%
5.Altitudine: +2000m
6.Trei faze (dar este util si pentru 1a si a 2a faza)

XM220V

XM220V este ulimul si cel mai recent produs in cercetarea tehnologica, in analiza si inbunatatirea eficientei electice de la Easy Economy srl. De asemenea optimizeaza tensiunea si absotia prin reducerea consumului general kw h ajungaduse la realizarea unor economi mari in factura de energie electcrica cu pana la 50%.

Obtine economisirea energiei acumuland energie timp de 10 secunde si eliberand-o cu o valoare constanta de volti in momentul caderii de tensiune. Rezulta ca este convenabil se pentru a creste durata de viata a tuturor echipamentelor electrice conectate la instalatia electrica.

image